Bruiloften

U gaat trouwen en u wilt deze bijzondere dag afsluiten met een knalfeest. TMB Sounds heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van bruiloften. Uw wensen en verwachtingen zijn voor ons erg belangrijk. In een persoonlijk gesprek nemen we onze bruiloft checklist met u door om ervoor te zorgen dat u een onbezorgde en vooral onvergetelijke dag tegemoet gaat.

Persoonlijk gesprek

Graag nemen wij in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden met u door. Uw bruiloft is één van de mooiste dagen uit uw leven, daarom willen we er zeker van zijn dat we volledig aan uw verwachting voldoen. Uw wensen en onze ervaring moeten leiden tot een huwelijksfeest wat u en uw gasten nooit meer zullen vergeten. Na afloop van het gesprek stellen wij een geheel op maat gemaakte offerte voor u samen.

Het persoonlijke gesprek is altijd  geheel vrijblijvend.

De Deejay

Al onze deejays hebben jaren lange ervaring met het draaien van bruiloften en hebben maar één doel die avond!! Een goed gevulde dansvloer waar u en uw gasten niet meer weg te slaan zullen zijn. Belangrijk is dat onze deejays er die avond voor u zijn en de muziek draaien die voldoet aan uw verwachtingen en wensen. Tijdens het persoonlijke gesprek maakt u al kennis met de deejay van de avond.

De Shows

Al onze bruiloft shows zijn voorzien van complete licht en geluidsinstallaties. We hechten veel waarde aan geluidskwaliteit. Wanneer de kwaliteit van het geluid goed is, heeft de muziek veel meer impact. Daarnaast wordt de ruimte waar het feest plaats vindt door ons mooi uitgelicht. We matchen onze verlichting met de kleuren van uw versiering en aankleding. Voor de dansvloer hebben we een spectaculaire computer gestuurde lichtshow die nog net dat beetje extra impact geeft aan de muziek.

Uw bruiloft in 3 stappen…

  • Persoonlijk gesprek

    We nemen uw wensen en onze mogelijkheden uitgebreid met u door

  • Offerte op maat

    U ontvangt een offerte die past bij uw budget

  • Onvergetelijke dag

    Wij bezorgen u een onvergetelijke dag

 Extra’s

Naast onze standaard shows kunnen alle TMB Sounds Drive In Shows worden aangevuld met spectaculaire extra’s die uw feestavond helemaal afmaken. U kunt hierbij denken aan:

lichtgevende-dansvloer-bruiloft

Lichtgevende Dansvloer:

Al onze lichtgevende dansvloeren hebben een enorme aantrekkingskracht op uw gasten. En de dansvloer zal dan ook binnen no-time gevuld zijn. Eenmaal op de dansvloer houdt hij je vast als een magneet en dans je de hele nacht door.

saxofonist-bruiloft

Live Saxofonist:

Wanneer onze saxofonist begint mee te blazen en de beats van de dj’s knallen uit de speakers kan niemand meer stil blijven staan. Hij entertaint uw gasten zoals u nog nooit gezien heeft en danst gezellig mee. Met de geweldige klanken uit zijn saxofoon tilt hij het feest naar een hoger niveau.

confetti

Confetti:

Wilt u de avond spectaculair openen met een spetterende openingsdans dan kunnen onze confetti shots net dat beetje extra wauw-effect creëren. De confetti is verkrijgbaar in alle kleuren en combinaties van kleuren zijn natuurlijk ook mogelijk.

tv-schermen-bruiloft

TV Schermen:

U wilt uw avondgasten een selectie foto’s of videobeelden tonen die overdag tijdens uw trouwceremonie gemaakt zijn en er is geen beamer of andere afspeel mogelijkheid op de locatie aanwezig. Wij leveren diverse TV Schermen in verschillende formaten. Naast het tonen van uw foto’s of videobeelden kunnen deze schermen gedurende de avond ook gebruikt worden als vj instrument (Vj is een dj die videobeelden mixed) wat een extra dimensie geeft aan de lichtshow.

Vraag geheel vrijblijvend een persoonlijk gesprek of een offerte aan!

Garanties.

U staat er misschien niet gelijk bij stil, maar wat nou als er door een technisch mankement het feest stil komt te liggen. TMB Sounds werkt uitsluitend met high end materiaal van topmerken. Tevens wordt ons materiaal goed onderhouden en verkeerd het in top conditie om het risico van een defect zo laag mogelijk te houden. Mocht er toch iets stuk gaan tijdens uw feestavond, dan heeft TMB Sounds voldoende materiaal op voorraad om snel te kunnen vervangen en uw feestavond voort te kunnen zetten.

Bekijk de video hiernaast voor een impressie van een door ons verzorgd bruiloftsfeest.