Verkoop, Installatie en onderhoud

Bent u in het bezit van een vaste installatie in uw onderneming, of bent u van plan deze binnenkort aan te gaan schaffen? Dan biedt TMB Sounds verscheidene oplossingen voor verkoop, installatie en onderhoud. Ook losse licht- en geluidsapparatuur kunnen wij voor u repareren en onderhouden. TMB Sounds heeft ervaring met diverse merken. Benieuwd naar eerdere projecten, bekijk dan onze IMPRESSIE pagina.

Verkoop en Installatie

U bent eigenaar of beheerder van een facility of onderneming en u wilt de inrichting op het gebied van licht, geluid of video veranderen of vernieuwen. Ook hiermee kan TMB Sounds u van dienst zijn. We denken met u mee over mogelijke oplossingen en veranderingen binnen uw onderneming en bieden slimme en innovatieve oplossingen op het gebied van licht, geluid en video.

Onze klanten zijn:

  • Discotheken
  • Caf├ęs, Eetgelegenheden
  • Sportscholen,
  • Winkels
  • Kantoren, vergaderzalen, kantines

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw onderneming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Onderhoud

Ook licht en geluidsinstallaties hebben regelmatig onderhoud nodig. Zo moeten versterkers en ventilatoren geregeld van stof worden ontdaan, om ervoor te zorgen dat ze niet doorbranden door oververhitting. Ook voor jaarlijks onderhoud aan uw installatie bent u bij TMB Sounds aan het juiste adres. Mocht het helaas toch gebeuren dat er binnen uw onderneming een defect optreedt, dan kunt u uiteraard te allen tijde een beroep doen op onze reparatieafdeling.

Wij denken graag met u mee en spreken de taal die u ook spreekt!!

Uitstraling.

We hechten veel waarde aan uitstraling en afwerking. Zo staan al onze dj meubels altijd strak in de verf en is alle bekabeling die u niet hoeft te zien ook niet zichtbaar. We werken netjes en veilig en zorgen dan ook dat uw gasten zich niet kunnen bezeren aan ons materiaal.