Drive In Shows

U heeft iets te vieren en u wilt dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. TMB Sounds is een specialist op het gebied van Entertainment. Met de verhuur van Deejays, Artiesten en/of complete Drive In Shows kunnen we elk feest of evenement op gepaste wijze tot een succes maken. Of het nu gaat om privéfeesten (Bruiloften, Verjaardagen), uitgaansgelegenheden (Deejays) of bedrijfs-feesten/Openingen (Artiesten, Deejays) TMB Sounds heeft het allemaal in huis.

Alle soorten en maten

Of u nu een bescheiden feestje geeft voor vrienden en familie met een deejay en gezellige sfeervolle verlichting of dat u groots wilt uitpakken met bijvoorbeeld een deejay in combinatie met een artiest of saxofonist en een spectaculaire lichtshow, TMB Sounds is van alle markten thuis. U kunt bij ons kiezen uit een aantal standaard shows. Naast onze standaard shows levert TMB Sounds ook producties op maat en komen wij volledig tegemoet aan uw wensen. Niets is te gek.

Thema’s.

Wilt u net dat beetje extra sfeer en emotie aan uw feest geven, dan kunt u kiezen voor een themafeest. Bij TMB Sounds kunt u kiezen uit meerdere thema’s. De populairste thema’s zijn 70’s & 80’s, 90’s & 00’s en niet te vergeten het Apré Ski thema. Voor de zomermaanden is er natuurlijk ook een Beach Party thema. Uiteraard komt de Deejay bij elk van deze thema’s volledig in stijl gekleed (disco outfit of lederhosen). Ook bestaat er de mogelijkheid om de locatie van het feest om te toveren tot apré ski dorp of discotheek uit de jaren 70. Hierbij kunt u denken aan kerstbomen, ski’s en sneeuwmachine om het décor mee aan te kleden.

In het geval van een bruiloft of gala komt de deejay altijd gepast gekleed (kostuum of smoking).

70’s & 80’s party

Après Ski

Gala

Beach Party

Uitstraling.

We hechten veel waarde aan uitstraling en afwerking. Zo staan al onze dj meubels altijd strak in de verf en is alle bekabeling die u niet hoeft te zien ook niet zichtbaar. We werken netjes en veilig en zorgen dan ook dat uw gasten zich niet kunnen bezeren aan ons materiaal.