Licht & Geluidverhuur

TMB Sounds beschikt over een Full-Service verhuurafdeling. U kunt bij ons terecht voor een breed assortiment van licht, geluid en beeldapparatuur voor diverse evenementen als Feesten, Congressen, Presentatie of Beurzen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze binnen ons verhuur assortiment en nemen de technische productie van uw evenement graag uit handen.

Verhuur

In onze verhuur shop vindt u een overzicht van alle producten die TMB Sounds in de verhuur heeft. We werken met professionele merken en houden ons materiaal up-to-date. Kwaliteit, veiligheid, verzorgdheid en compleetheid zijn kernwoorden voor onze verhuurafdeling. We controleren en onderhouden ons materiaal, zodat het altijd in topconditie verkeerd. Tevens beperken we hiermee het risico op een defect. Benieuwd naar ons verhuur aanbod, klik dan HIER om naar onze verhuurshop te gaan.

Full Service Eventsupport

U organiseert een evenement groot of klein, binnen of buiten. Wij denken vanaf moment één graag met u mee. TMB Sounds beschikt over voldoende kennis (technici) en materiaal (licht, geluid, beeld en special effects) om de complete technische productie van uw evenement te verzorgen.

Wanneer u bijvoorbeeld een dj, artiest, band of spreker heeft geboekt zonder technisch materiaal (dj gear, dj meubel, geluidsset, microfoons, truss, podium, mixers of videoschermen) dan is TMB Sounds uw partner. We luisteren naar uw wensen, bekijken de technische eisen van de door u geboekte artiesten en maken vervolgens een maatwerk passende offerte voor uw evenement. Uiteraard nemen onze technici (licht, geluid of video technici) de regie in handen en laten uw evenement probleemloos verlopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw evenement? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Geluid

Licht

Video

Podia

Uitstraling.

We hechten veel waarde aan uitstraling en afwerking. Zo staan al onze dj meubels altijd strak in de verf en is alle bekabeling die u niet hoeft te zien ook niet zichtbaar. We werken netjes en veilig en zorgen dan ook dat uw gasten zich niet kunnen bezeren aan ons materiaal.