Over TMB Sounds

Geschiedenis

Nadat er al een aantal jaren licht en geluid werd verzorgd op allerlei verschillende feestjes door Tim van den Houten, Mark Abrahams en Brian Nieuwehuizen, TMB Sounds, besloten Tim van den Houten en Mark Abrahams, na het vertrek van Brain Nieuwehuizen naar TMF in mei 2009, om bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam TMB Sounds als officieel bedrijf te laten registeren.

Vanaf dat moment is TMB Sounds begonnen met het uitgroeien tot een full-service licht en geluidsonderneming. Er werd hard aan de weg getimmerd om zowel op het vlak van de event support als op het gebied van de Drive in shows een hoge standaard van kwaliteit te bieden. Er werd gekeken naar gerenommeerde merken en betrouwbare kwaliteitsproducten om in te investeren.

Het resultaat was veel blije, tevreden en terugkerende klanten. Ook de producties werden groter en uitdagender.

Op 1 januari 2017 werd besloten om een andere weg in te slaan en stapte Mark Abrahams uit TMB Sounds. Na een mooie periode van samenwerking staat Tim van den Houten nu alleen aan het roer van TMB Sounds. Met enorm veel plezier en gedrevenheid zet TMB Sounds de mooie stijgende lijn van groei voort.

Naast de verhuur werd er ook besloten om een verkoop- en installatieafdeling te beginnen. Er werden goede partners gezocht om mee samen te werken en dat resulteerde in leuke en mooie installatieprojecten en nog meer blije klanten. Creatieve, slimme en innovatieve oplossingen voeren daarbij de boventoon.

Toekomst

Elke dag werken we keihard met veel plezier en passie aan de verdere groei van TMB Sounds. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe producten en samenwerkingen worden gezocht met andere om tot nog mooiere eindresultaten te komen.

Met veel ervaring en vele succesvolle en mooie producties op onze C.V. verwelkomen we nieuwe klanten en doen we er alles aan om onze bestaande relaties te blijven voorzien van kwalitatief hoogwaardige producties. Of het nu gaat om grote of kleine opdrachten, elke klant is belangrijk voor TMB Sounds!